top of page
Keresés
  • Szerző képeVikor Áron

Ügyvédházak?

Le kell szögeznem, hogy sok jó és tisztességes ingatlanügynököt ismerek, de azért nem ritkák az ügyvédek és ingatlanügynökök közti nézeteltérések. Az ügynök az ügyletet akarja tető alá hozni, az ügyvéd pedig néha csitítani kénytelen a feleket, lebeszélni őket a kockázatos megoldásokról. Ebből vannak néha feszültségek.

Egy ügyvéd kollégám ilyen apropóból állt elő az ötlettel, hogy vajon mi lenne, ha ügyvédek nem csak alkalomszerűen, hanem szervezetten ügynökként is dolgoznának. Lehet, hogy így már az értékesítési fázisba is bekerülne egy biztonsági előszűrés?


Szeretném azt gondolni, hogy igen, de hosszú távon majd a statisztikák és az ügyfelek döntik el, hogy így van-e. Nekem mindenesetre tetszik az ötlet, úgyhogy csatlakoztam a kezdeményezéshez és ajánlom mindenkinek figyelmébe az Ügyvédházakat:

https://www.facebook.com/Ugyvedhazak/

https://www.linkedin.com/company/ugyvedhazak/

https://ugyvedhazak.hu/

28 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A személyzet arceltakarása és másfél méter védőtávolság betartása mellett a budapesti vendéglátó helyek zárt része is megnyitható a vendégeknek, és a szálláshelyek is üzemelhetnek május 29-től. Lásd:

https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztato/646-ajanlas-az-ujboli-munkahelyi-munkavegzes-megkezdesehez

bottom of page